onsdag 9. april 2008

Vognteppe/baby blanket


Vognteppe til min lille nevø som ble født 8. mars. Mønsteret er idéna modell 23204. Garn: Plus. Blanket for my little newwhew born 8th March. Yarn: Plus.

4 kommentarer:

Ariel sa...

Love the blanket pattern, is it online?

Ida Zachariassen Sagberg sa...

Åh, nydelig teppe!! Jeg blir tante igjen (og gudmor) i Juni og tenkte jeg skulle strikke et teppe selv. Tror du de har mønsteret på en av garnbutikkene i Tromsø?

Ida Zachariassen Sagberg sa...

Supert :) Skal se om jeg finner det garnet neste gang jeg er innom Heklekroken :-) Og takk for kommentar om babyluen - den er strikket i Goddess Carmen, et garn jeg fikk i en swap på Ravelry :)

Synd det ikke er noe særlig til strikkekafé på Driv lenger. Jeg skulle gjerne vært initiativtaker, hadde det ikke vært for at jeg tar ett helt år med fag på ett semester akkurat nå... Kanskje til høsten :D

Ida Zachariassen Sagberg sa...

Takk skal du ha :-)

Hvor skal du studere til sosionom da? Trondheim? Min mor studerer også i voksen alder - syns det er tøft, jeg :-) Hun holder på å avslutte et studie som heter Kreativ Maskinstrikk på Rauland i Telemark :) (ToveS på Ravelry)

Forresten, hvordan stiller du inn bloggen sånn at du må godkjenne kommentarer før de blir publisert? Dette må jeg finne ut av! Det er jo en nyttig måte å faktisk få med seg at folk kommenterer :-)